(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Double Triangel

2018

Deze schaal is aan de binnenkant zo bewerkt met rolletjes klei dat er twee triangels onstaan. Hij is gedeeltelijk opgebouwd met rolletjes klei en afgewerkt met porseleinslib

Dream Catcher

2018

In Dreamcatcher zijn verschillende openingen zodat hij al je dromen kunt vangen. Dit werk bestaat uit 28 lagen rolletjes klei en is in verschillende diepten opgebouwd.De afwerking is porseleinslib.

Emotion

2018

Emotion is opgebouwd uit gebogen rolletjes van ieder 6 cm. De afwerking is porseleinslib.

Enjoy Life

2018

Enjoy Life heeft een vrolijke uitstraling. Het lijkt op een bloemsculptuur.  Het werk bestaat uit vele lagen rolletjes klei en is afgewerkt met porseleinslib.

Look Further

2018

Opgebouwd uit 28 lagen rolletjes klei. Afgewerkt met porseleinslib. In het werk is een opening gemaakt om er door heen te kijken.

Puzzle

2018

Puzzle is opgebouwd uit vele lagen rolletjes klei. Het werk bestaat uit verschillende diepten. De afwerking is porseleinslib.  

Robijn

2018

Deze schaalsculptuur is opgebouwd met rolletjes klei en bestaat uit verschillende diepten. 

Step by Step

2018

Dit werk is echt stap voor stap opgebouwd. Er zitten veel verschillende figuren in verwerkt. De schaalsculptuur bestaat geheel uit verschillende diepten.

Sweetness

2018

Dit schaalsculptuur is zo opgebouwd dat het lijkt of het zweeft. Het is geheel opgebouwd met rolletjes klei en afgewerkt met porseleinslib

Black Fish

2017

De vis is gedeeltelijk opgebouwd met rolletjes klei. Deze zijn er laag op laag op geometrische wijze ingebouwd. De afwerking is zwart porseleinslib die er op een speciale wijze is opgebracht zodat de huid van de vis een ruw uiterlijk heeft.

Black pearl

2017

De Black pearl is opgebouwd uit kleine rolletjes van elk 6 cm. De bol is bubbelwandig. De afwerking is porseleinslib in de kleur zwart. Hij is 40 cm groot.

Harmony

2017

Dit werk is opgebouwd met rolletjes klei en afgewerkt met zwart porselein slib. Het werkstuk is met een stalen pin gemonteerd aan een granieten sokkel.

Inside and Outside

2017

De schaal is gedeeltelijk opgebouwd met rolletjes klei. De afwerking is porseleinslib.

ONYX

2017

Het werk bestaat uit gebogen rolletjes klei. De afwerking is zwart porseleinslib.

Red Fish

2017

In de rode vis hangt een lijnenspel. De voor en achterkant van de vis zijn hetzelfde. Het werk is afgewerkt met porseleinslib. Deze is in de kleur rood gemaakt. 

Security

2017

Het werk stuk is gedeeltelijk opgebouwd uit rolletjes klei. De afwerking is porseleinslib.

Smaragd

2017

In de schaal is een sculptuur gebouwd. Deze is aan de buitenkant van de schaal verder uitgewerkt.

Toermalijn

2017

Zowel de binnenkant als de buitenkant van deze grote schaal is bewerkt met een lijnenspel van rolletjes klei.

Triangel

2017

Deze schaal is opgebouwd in lagen. De opengewerkte figuratie is zwart porseleinslib . De schaal heeft verder een levendige glans glazuur.

Circles of Life (black)

2016

Het werkstuk is opgebouwd met rolletjes klei en afgewerkt met porseleinslib in de kleur zwart.

Happy

2016

Dit werk is opgebouwd uit gebogen rolletjes klei. De afwerking is porseleinslib welke er op een speciale manier is opgespoten zodat er een sneeuweffect ontstaat.

Shell

2016

Het werk is opgebouwd met vele lagen rolletjes klei. Het bestaat uit verschillende diepten. De afwerking is porseleinslib in de kleur terraccotta

Circle of Lines

2015

Dit werkstuk is gemaakt met half ronde bogen. De bogen zijn om en om in het werk verwerkt. Hierdoor ontstaat een boeiend vlechtwerk. De afwerking is porseleinslib in de kleur terracotta.

Diamant

2015

De Schaal is opgebouwd met rolletjes klei. Afgewerkt met porseleinslib.

Intention

2015

Architectonisch ruitjessculptuur met strakke vlakke kanten. Het werkstuk is van binnen naar buiten opgebouwd. Afgewerkt met porseleinslib.

Wonder

2015

Het werkstuk is van binnen naar buiten opgebouwd. Afgewerkt met porseleinslib.

Flower

2014

Het sculptuur bestaat uit drie figuraties die in verschillende diepten zijn verwerkt. De afwerking is porseleinslib . Deze is in een sneeuweffect op het werk gespoten.

Shine

2013

De bol is gedeeltelijk opgebouwd uit rolletjes klei in twee lagen. Afgewerkt met porseleinslib.