Mijn werkstukken worden opgebouwd uit rolletjes klei en afgewerkt met porseleinslib.

uit 2012 tot 2017 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Black Fish

2017

De vis is gedeeltelijk opgebouwd met rolletjes klei. Deze zijn er laag op laag op geometrische wijze ingebouwd. De afwerking is zwart porseleinslib die er op een speciale wijze is opgebracht zodat de huid van de vis een ruw uiterlijk heeft.

Harmony

2017

Dit werk is opgebouwd met rolletjes klei en afgewerkt met zwart porselein slib. Het werkstuk is met een stalen pin gemonteerd aan een granieten sokkel.

OPAAL

2017

Dit werk is opgebouwd uit meer dan 1000 rolletjes klei. De rolletjes zijn elk 6 cm lang. Het stuk bestaat uit 41 lagen. De afwerking is zwart en wit porseleinslib.

Red Fish

2017

In de rode vis hangt een lijnenspel. De voor en achterkant van de vis zijn hetzelfde. Het werk is afgewerkt met porseleinslib. Deze is in de kleur rood gemaakt. 

Security

2017

Het werk stuk is gedeeltelijk opgebouwd uit rolletjes klei. De afwerking is porseleinslib

a figure in a figure

2016

Twee figuren lopen door elkaar heen. Het werk bestaat uit zwarte rolletjes klei. De afwerking is porseleinslib in de kleur zwart.    

circles of life black

2016

Het werkstuk is opgebouwd met rolletjes klei en afgewerkt met porseleinslib in de kleur zwart

Happy

2016

Dit werk is opgebouwd uit gebogen rolletjes klei. De afwerking is porseleinslib welke er op een speciale manier is opgespoten zodat er een sneeuweffect ontstaat.

ONYX

2016

Het werk bestaat uit gebogen rolletjes klei. De afwerking is zwart porseleinslib.

Shell

2016

Het werk is opgebouwd met vele lagen rolletjes klei. Het bestaat uit verschillende diepten. De afwerking is porseleinslib in de kleur terraccotta

Circle of Lines

2015

Dit werkstuk is gemaakt met half ronde bogen. De bogen zijn om en om in het werk verwerkt. Hierdoor ontstaat een boeiend vlechtwerk. De afwerking is porseleinslib in de kleur terracotta.

Intention

2015

Architectonisch ruitjessculptuur met strakke vlakke kanten. Het werkstuk is van binnen naar buiten opgebouwd. Afgewerkt met porseleinslib.

Wonder

2015

Het werkstuk is van binnen naar buiten opgebouwd. Afgewerkt met porseleinslib.

flower

2014

Het sculptuur bestaat uit drie figuraties die in verschillende diepten zijn verwerkt. De afwerking is porseleinslib . Deze is in een sneeuweffect op het werk gespoten.

Inspiration

2014

Vorm opgebouwd in verschillende lagen en verschillende diepte. de voorkant en achterkant zijn hetzelfde.

Tower

2014

Het bouwwerk is opgebouwd uit kleine rolletjes klei. Door de verschillende manieren van opbouw zowel horizontaal als verticaal is het werkstuk aan alle kanten weer anders van aanzien. De afwerking is porseleinslib die op een speciale manier op het werk is gespoten waardoor je een sneeuweffect krijgt.

Go with the flow

2013

Sculptuur. Opgebouwd uit rolletjes klei in een ruit motief. Afgewerkt met porseleinslib

Repetition

2013

De sculptuur is opgebouwd uit rolletjes klei in een ruitjes motief en afgewerkt met porseleinslib.

Fish

2012

Gevormd in een mal. Opgebouwd met lagen rolletjes en afgewerkt met porseleinslib.