Welkom op mijn website!

 

Op deze website vindt u een overzicht van de keramiek die ik in de loop der jaren heb gemaakt. Daarnaast vindt u informatie over de exposities waar mijn keramiek te zien is.

 

Mijn werk


Mijn werk bestaat uit abstracte en geometrische vormen. Deze worden met de hand gemaakt in een maandenlang proces. De rolletjes klei worden dusdanig opgebouwd met als doel dat ze een geometrisch samenspel gaan vormen. Ik word hierbij vaak uitgedaagd hoever ik kan gaan met de klei. Alle kunstobjecten zijn uniek.

Ik maak voornamelijk gebruik van rustige kleuren zoals zwart, wit en terracotta. Kleuren die ik zelf ontwikkel, zodat ik de uitstraling van mijn werken van begin tot eind zelf bepaal. Mijn werken ogen licht en luchtig als opengewerkt kant en het is een unieke techniek die ik mezelf eigen heb gemaakt. De werken zijn afgewerkt met porseleinslib. Dit gebeurt op zodanige wijze dat er een ruwe afwerking ontstaat die de vormen versterkt.

Mijn atelier is op afspraak te bezoeken. Mocht u vragen hebben over mijn werk of ontvangt u graag meer informatie? Dan kunt u contact met mij opnemen via de contactpagina of een email sturen naar: info@margaboogaard.nl